София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

МОНРЕАЛ - КВЕБЕК – ОТАВА – ТОРОНТО - НИАГАРСКИ ВОДОПАД- красотата на Северна Америка

Оферта номер: Е1370
Вид транспорт: самолет самолет
10 дни / 8 нощувки
Лято в Северна Америка
СОФИЯ - МОНРЕАЛ - КВЕБЕК – ОТАВА – ТОРОНТО - НИАГАРСКИ ВОДОПАД
Цена от: 2650.00 €
Дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезно
ПРОГРАМА
07.06 – 16.06.2018
1 ден-07.06: Излитане от София. Пристигане в Монреал. Трансфер и настаняване в хотел в централната част на града. Нощувка.
2 ден-08.06: Закуска. Обзорна екскурзия на Монреал: Стария град, базиликата Нотр Дам, Олимпийския парк и стадион, Mount Royal Park, параклиса Св. Йозеф, пристанището на Монреал, китайския квартал, пазара "Bonsecours", площада Жак Картие, Ботаническата градина, Университетът "МакГил", Музея на Изкуствата, галерията "Ville Marie", Университетът на Монреал, кметството, островът Света Елена, културно развлекателният център "Bell"  и др. Нощувка.
3 ден-09.06: Закуска. Целодневна екскурзия до Квебек, известен като люлка на френската цивилизация и единствения град в Северна Америка, ограден с крепостни стени. Разглеждане на: Плейс Роял, Палас д’армес, Шато Фронтенак, Цитаделата, Полетата на Абрахам, терасата Дуферин, Алеята Ру Гранде и др. Спирка на живописните водопади Монтморенси и посещение на Базиликата “Света Анна”. Връщане в хотела в Монраел. Нощувка.
4 ден-10.06: Закуска. Отпътуване за Отава. Пристигане и настаняване в хотел в централната част на града. Разходка до езерото Онтарио и река Сент Лоренс. Нощувка.
5 ден-11.06: Закуска. Обзорна екскурзия на Отава: каналът Редю, който протича през града, сградата на Парламента, сградата на Кметството, пазарът Хилт Буярд; Музеят на цивилизациите; Музеят на войната и др. Посещение на Фултън’с Пенкейк Хаус & Шугър буш - кленова ферма, където се произвежда кленов сироп. Нощувка
6 ден-12.06: Закуска. Отпътуване за Торонто. Пристигане и настаняване в хотел в централната част на града. Разходка и посещение на най-голямата забележителност на Торонто-високата 553 м кула CN, от която се разкрива невероятна гледка. Нощувка. 
7 ден-13.06: Закуска. Обзорна екскурзия на Торонто: Форт Йорк, Островите на Торонто, Катедралата „Св. Михаил”, финансовия център и улица Бей, Ситито, където всяка сграда е оцветена различно, местния парламент, “желязната къща”, Небесния купол, най-дългата в света улица-Иънг, хокейната зала на славата, развлекателните и спортни центрове "Роджърс" и "Еър Канада", пазара Сейнт Лорънс, викторианският квартал “Йорквил” – царството на цветята и др. Свободно време и възможност за посещение на Художествената галерия, Кралският музей, Музеят на обувките, Музеят на керамиката. Посещение на Ентертейнмънт Дистрикт – центъра на нощния живот и забавленията. Нощувка.
8 ден-14.06: Закуска. Целоднавна екскурзия до Ниагара и красивия викториански град Ниагара Фолс. Посещение на Ниагарския водопад от канадска страна. Разходка под водопадите с корабчето “Девицата на мъглата”, което отива в подножието на водопада, преминава през система от тунели прокопани под самия водопад и стига  до тераса, разположена непосредствено зад изливащите се хиляди кубични метри вода. Посещение на телевизионната кула, от която се открива панорамна гледка към водопада. На връщане - дегустация на вина в изба в района на Ниагара.  Връщане в хотела в Торонто. Нощувка.
9 ден-15.06: Закуска. Свободно време. Трансфер до летището за полет до България.
10 ден-16.06: Пристигане в София
Цена: 2650 Евро
Пакетната цена включва:
Самолетен билет София – Монреал – Торонто - София с включени летищни такси
Трансфер Монреал – Отава
Трансфер Отава – Торонто
Всички трансфери летище – хотел – летище
3 нощувки със закуски в 3* хотел в централната част на Монреал
2 нощувки със закуски в 3* хотел в централната част на Отава
3 нощувки със закуски в 3* хотел в централната част на Торонто
Туристическа програма и обзорна екскурзия на Монреал
Целодневна екскурзия до Квебек
Туристическа програма и обзорна екскурзия на Отава
Туристическа програма и обзорна екскурзия на Торонто
Целодневна екскурзия до Ниагарския водопад
Екскурзоводско обслужване и придружител на български език
Предварително одобрение и такса (eTA) за пътуване до КанадаМедицинска застраховка с Асистанс
Пакетната цена не включва:
Входните такси за посещаваните туристически обекти, допълнителни екскурзии и атракциони, както и разходи от личен характер
Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователната компания.Забележка: Пакетната цена е валидна при минимум 12 човека!
При по-малък брой Туроператорът си запазва правото да променя пакетната цена в зависимост от броя на участниците.
Условия за записване: Подписан договор с Туроператора и депозит 50% от пакетната цена
Краен срок за записване – мин. 90 дни преди датата на пътуване         
   Отава е столица на Канада и четвърти по големина град в страната. Прелестна, спокойна и чиста,  Отава несъмнено е една от най-красивите туристически дестинации в цяла Северна Америка. Разположена в източната част на провинция Онтарио, на долината на едноименната река Отава - на границата с провинция Квебек, всяка година градът привлича милиони туристи, нетърпеливи да се насладят на богатата й история, архетектура и интересните природни и културни забележителности.    
    Монреал е най-големият град в провинцията Квебек и вторият по големина в Канада. Известен е като културната столица на страната. Официален език в града е френският. Монреал е най-големият френскоезичен град в света след Париж. Днес той е важен финансов, фармацевтичен, културен, туристически и международен център.
    Торонто е най-големият град в Канада и е център на провинция Онтарио. Той е разположен на брега на езерото Онтарио и е икономическата столица на Канада. Историята на Торонто започва, когато французите създават форт през 1750 г. По-късно англичаните преустройват крепостта и го кръщават Форт Йорк. Това име градът носи до 1834 г. когато е възстановено старото индианско име Торонто. Торонто е признат за един от най-добрите за живеене град в света.
   Ниагарският водопад е изключително чудо на природата. Той определено е най – известният от всички водопади. Намира се на границата между САЩ и Канада, в близост до побратимите градове Ниагара Фолс – Ню Йорк, САЩ и Ниагара Фолс – Онтарио, Канада. Ниагарският водопад принадлежи на река Ниагара, откъдето идва и името му. Той е съвкупност от три основни части –Хорсшу, Американските водопади и Брайдъл Вейл. Тези части са разделени от две островчета – острова на козата и острова Луна. Водопадът е с обща ширина 1 203 м.    



Вижте също
Оферта № Е1370




Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах